Keni nevojë të dini?

Na pyetni! Ekipi i Qendrës Informative të BE-së japin përgjigje të çdo pyetjes që ka të bëj me BE-në, për historinë e sajë, synimet, politikat, programet, projektet...

lexo më shumë

Për të kuptuar lehtë – merr një publikacion

Qendra Informative e BE-së u ofron vizitues botime të ndryshme. Këtu mund të gjeni rreth 200 tituj të librave, 70 tituj të broshurave, si dhe harta, fletushka, të dhëna statistikore të shtypura etj.

lexo më shumë

Bashkohuni me ne në Evenimentet e BE-së

Qendra Informative e BE-së organizon një varg evenimente që i dedikohen dhe kanë të bëjnë me temat e BE-së. Kemi mbi 400 evenimente gjatë këtyre 3 viteve dhe sapo kemi filluar …

lexo më shumë

Na vizitoni në 17 lokacione në mbarë vendin

Informacione mund të merren në 17 rrjetet të ndryshme të BE-së në 13 qytete në mbarë vendin – Qendra Informative e BE-së, 13 pika informative të BE-së dhe 3 EUi

lexo më shumë  

Galeria – shihni se çfarë bëjmë ne!

Këtu mund të gjeni materiale vizuele, fotografi, tinguj apo filma vizatimorë që kanë të bëjnë me aktivitetet apo evenimentet që i ndërmerr Delegacioni i BE-së. Krahas galerive të fotografive dhe videove që ofrohen në ueb faqe, Qendra Informative e BE-së ofron ndjekjen e kanaleve televizive të Evropa nga Sateliti, gjatë orarit të punës.

Eksploroni Evropën nga këndet tona të internetit

Me gjashtë kompjuterë të lidhur në internet me shpejtësi të madhe, BE-ja ofron qasje pa pagesë në një numër të madh të ueb faqeve dhe bazave të të dhënave të BE-së, si dhe ndihmë për kërkimin onlajn të temave specifike.

lexo më shumë

9 tetor 2017

Thirrje per propozime lidhur me projekte për vitin ë trashëgimisë kulturore Evropiane 2018

Delegacioni i Bashkimit Europian fton operatorët kulturorë që të dërgojnë propozim projekte për shënimin e Vitit  të Trashëgimisë Kulturore Evropiane 2018

5 maji 2017

DITA E EVROPËS 2017

Delegacioni i Bashkimit Evropian në partneritet me organizata të tjera, ambasada dhe komuna, do të organizojë dhe mbështesë mbi 30 evenimente në të gjithë vendin, me qëllim që të shënojë ditëlindjen e 67-të të Bashkimit Evropian

18 prill 2017

Mbështetja e organizatave të shoqërisë civile në kuadër të planit të veprimit të instrumentit për mbështetje të shoqërive civile

Delegacioni i Bashkimit Evropian në ish Republikën Jugosllave të Maqedonisë organizon tre (3) seanca informative lidhur me Thirrjen e poshtëshënuar për propozime në muajit prill 2017.

6 prill 2017

APRM-ja boton shpallje për Nëpunësi në Qendrën e punësimit në Qytetin e Shkupit

Nëpunësi në Qendrën e punësimit në Qytetin e Shkupit do të kryejë aktivitete të përditshme teknike dhe administrative për jetësimin e komponenteve në territorin e qendrës së punësimit

Ky projekt është i financuar nga Bashkimi Evropian. Qëndrimet e shprehura janë qëndrime të konsorciumit të udhëhequr nga IMIKA dhe në as një mënyrë nuk mund të merren si reflektim të qëndrimeve të Bashkimit Evropian.

Kalendari i ngjarjeve

 Linke